19.05.2017 г., 0:01 ч.

Не се научихме 

  Поезия
292 2 1

Не се научихме да сме добри,

не се научихме да бъдем хора,

интриги разни, всеки нещичко дели

и във гърба ти ще забие ножа.

Усмивки криви срещаш всеки ден,

и от лицемерие  прелива,

трудно е човек да бъде откровен,

когато злобата човешкото убива.

 

© Мария Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??