May 19, 2017, 12:01 AM

Не се научихме 

  Poetry
299 2 1

Не се научихме да сме добри,

не се научихме да бъдем хора,

интриги разни, всеки нещичко дели

и във гърба ти ще забие ножа.

Усмивки криви срещаш всеки ден,

и от лицемерие  прелива,

трудно е човек да бъде откровен,

когато злобата човешкото убива.

 

© Мария Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??