4.05.2005 г., 0:32 ч.

Не се връщай назад! 

  Поезия
1063 0 3

 

Не запалвай пожари огромни,

не съсипвай душата със жар,

не потъвай във мисли греховни,

не подклаждай копнежа си стар!

 

Не сънувай очакване ласкаво,

не мечтай невъзможни неща,

не блянувай за бъдеще бляскаво,

не желай с трепет нов любовта!

 

Не събуждай с носталгия спомена,

не поглеждай с надежда назад,

само болка с въздишка отронена

ще намериш в презрелия свят.

 

Не възраждай отминали действия,

не търси нов живот след мига.

Ще загубиш и малкото щастие

оцеляло за теб до сега.

 

 

24.06.2004г.

© Даниела Иванова-Рибарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми харесва,написано е с чувство и това се забелязва,и мисля че заслужаваш 6.
  • Много ми харесва,написано е с чувство и това се забелязва,и мисля че заслужаваш 6.
  • Нищо не е както преди..красивите мигове трудно се забравят,живеят в спомените ни!Хареса ми,може би защото съм го изживяла.
Предложения
: ??:??