29.05.2019 г., 7:10 ч.

Не сгреши. 

  Поезия » Любовна
429 0 0

Има много по-красиви,

диви,

и секси жени от мен.

По-елегантни,

по-стройни.

С дълги коси и сини очи.

И често питам се, защо?

От всички, точно мен избра.

И моите обикновени,

скучни,

кафеви очи.

Да са първото нещо,

което виждаш сутринта.

И знам, че много и различни очи,

са се отваряли в твоето легло.

Но моите,

за всички други ослепяха.

И само тебе виждам,

дори когато съм сама.

Ти си моят смисъл,

моята мечта.

Владееш тялото ми,

сърцето,

и моята душа.

Искам винаги да помниш.

Не сгреши!

Като сред всички други,

избра моите очи.

Те всеки ден те гледат,

все едно,

никога не са.

И може да не си перфектен,

понякога

и малко лош.

Но обичам в тебе всичко,

дори и всеки недостатък,

който имаш,

засилва в мен страстта.

Не знам какво направи,

как успя,

плаша се,

и от страх, че някога това ще свърши,

 ми идва да крещя.

Но в очите ми,

 превърна своя образ,

в образът на любовта.

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??