31.07.2006 г., 15:03 ч.

Не си до мен 

  Поезия
1187 0 1
Дните отлитат безвъзвратно,
а ти не си до мен,
бие сърцето напразно,
спомена гори в душата.

Искам да си тук до мен,
да се върнеш в моя ден
и на раздялата да сложим край,
любовта ни да се завърне...

Душата обезобразена,
плаче без звук,без глас
и съня замина някъде далече,
нощ и ден се сляха в мен.

Самотата крещи в моя малък свят,
навън дори и сред тълпата,
се чувствам безкрайно сам,
сред сълзи и молби да се върнеш все мълча.
14.11.2002

© Момчил Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??