7.03.2019 г., 8:05 ч.

Не си готов 

  Поезия » Свободен стих
454 0 0

Не си готов, не си готов за мен, 
не си прави илюзии, човече.
На моите очи ти бил си в плен,
но времето ти знай, изтече.


Не си готов, не се коси,
някъде за теб жена ще има.
Вземи си любовта, не се мъчи,
Аз искам друг, а ти оставаш минало.


Не си готов за моите мечти,
за страховете ми, за моите копнежи.
Върви напред и друга потърси, 
не съм ти дала никакви надежди.

 

Досега идиоти все привличах,

от днес обръщам моята съдба.

Друга бързо ти ще заобичаш,

не мога да съм твоята звезда!


Не си готов за мен, не си. 
Ти мъж бъди и обърни ми гръб.
Очите ми кафяви забрави.
Върви уверено по своя път!

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??