19.12.2012 г., 18:45 ч.

Не си отивай 

  Поезия
433 0 1

Ако в твоя поглед още има

една несбъдната мечта

и във твоята студена зима

аз ти нося пролетта;

ако в тъмна нощ съм твоят изгрев,

а след игрева дъга,

и ако запея припев,

ти запяваш песента,

не изчезвай, щом те има,

малка, нежна топлина.

Ще бъдем цвят сред тази сива,

сива, грозна суета!

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??