Понякога от болка казваш :
Стига, баста ! - до тука беше !
Преглъщаш и тихо поемаш,
напред по пътя далечен.
Но разбираш,в кръг се въртиш,
отново и пак отново,
на огън от обич гориш -
на такъв живот се обричаш.
В ушите дочуваш гласа,
на думи, изречени с нежност
и погледа търсиш гальовен,
и тръпнеш изгарян от обич.
Отново пак него си искаш,
да бъде по-близо до теб,
с ръцете си да те прегърне
и с топлината си да те обгърне.
© Елена Всички права запазени