14.11.2005 г., 16:41 ч.

Не си отивай 

  Поезия
720 0 1
Отмина време,
като сянка.
Изниза се порой от думи,
но нищо мен не ми остана
дори последно
сбогом не получих.
Сега е късно
много късно,
не виждам пламък да мъждука
дори прозорчето не свети
остана само пепел
да ми напомня.
След много време
изминало,изтекло
тъй както искаш наречи го.
След толкова копнежи
полудели,
сега се спирам
изчаквам
дъх да си поема
и тихичко прошепвам
НЕ СИ ОТИВАЙ.
Почакай миг,
секунда даже
не часове и дни,
последен поглед
да ти каже
НЕ СИ ОТИВАЙ
остани.



© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??