27.10.2017 г., 22:18 ч.

Не си отивай... 

  Поезия » Любовна
301 0 0

Не си отивай, музо ненагледна.

Не си отивай, приятелко добра.

Без теб ще съм като едно дете,

загубило своята играчка.

Играчките са за това,

да радват детските сърца.

Аз съм едно дете на

Майката природа.

Едно голямо дете.

Едно дете, което те обича.

Не си отивай.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??