Не си отивай! Тъй е рано.
В нощта пропяват тихичко щурци,
но без тебе няма смисъл. Няма!
Една звезда във миг ще изгори.
Не си отивай! Утрото пропява.
В лъчите му примамливи не се лъжи.
Остани в прегръдката ми, нека двама
под звездното небе да се родим.
© Сияна Георгиева Всички права запазени
Какъв кавалер си ти