16.04.2008 г., 14:31 ч.

Не си отивай... не ме оставяй сама! 

  Поезия » Любовна
2167 0 0
 

Не си отивай!

Не ме оставяй сама,

не ще го понеса!

Не си отивай, остани!

 

 

Чувствам се без теб сама,

на произвола на съдбата!

Сърцето болно е без теб,

за него ти беше неговия лек!

 

 

Сега вече думите спира,

а спомените започват да говорят!

Сега животът ми губи смисъл ежедневно,

а сърцето ми вече не пулсира, спира!

 

 

Нуждая се от глътка въздух,

която получавах за минута с теб!

Нуждая се от капка сила,

която получавах от дума твоя мила!

 

 

Сега искрено те моля,

с очи насълзени, уморени,

не си отивай, мило,

остани при мен ти!

© ЛеДеНоСъРцЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??