18.12.2018 г., 16:46 ч.

Не си сам 

  Поезия » Друга
187 1 0

Когато твойте проблеми нямат край,
когато всичко покрай теб се срива,
тогава Бог е с тебе, знай
под свойте криле те скрива.

 

Когато е разбито твоето сърце,
болката на него ти предай.
Протегни към него ти ръце,
Бог е винаги с тебе, знай.

 

Дори душата ти да плаче,
сърцето ти от болка силно да тупти,
дори да се почустваш, като сираче,
пак сам не си останал ти.

 

Исус е с тебе, няма никога да те остави,
дори целия свят да те мрази.
Бог те обича, няма да те забрави,
Той е с тебе, той те Пази.

 

Ти не си сам, дори в мрака.
Дори когато си в капан
към Бог извикай, той те чака,
никога не ще останеш сам.

 

За него нищо не възможно няма,
Той може да те извади от поглъщащата яма.
Извикай ти към него от сърце,
Той винаги ще те държи в свойте ръце.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??