5.10.2007 г., 23:52 ч.

Не си сама! 

  Поезия
589 0 13

Сълзите по лицето ти се стичат,
приятелко, как, кажи ми, да ги спра.
За жалост, ти любим човек загуби,
но  знаеш, че е тъжна таз съдба.


От думи, зная, няма смисъл.
Опора ще ти бъда аз.
В трудните моменти - на мен разчитай.
Ще съм съпричастна с тебе аз.

Римата малко ми се губи,
но настръхнала съм в този час.
Просто знай, че не си сама
в трудните мигове от твоята съдба.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??