Сълзите по лицето ти се стичат,
приятелко, как, кажи ми, да ги спра.
За жалост, ти любим човек загуби,
но знаеш, че е тъжна таз съдба.
От думи, зная, няма смисъл.
Опора ще ти бъда аз.
В трудните моменти - на мен разчитай.
Ще съм съпричастна с тебе аз.
Римата малко ми се губи,
но настръхнала съм в този час.
Просто знай, че не си сама
в трудните мигове от твоята съдба.
© Пламена Добрева Все права защищены