13.02.2011 г., 11:56 ч.

Не си спомняй 

  Поезия
651 0 6

 


Усмихни се и кажи ми „Сбогом”,

сякаш никога не ме е имало.

Сякаш бяла сянка съм била

в отдавна забравено минало.

 

Изтрий всичките ми снимки,

старите писма ми изгори.

Заличи от мен всяка следа,

грешките, ако можеш, ми прости.

 

Недей си спомня вече за мен,

глава назад недей да обръщаш,

че жена ти, знам, отново те чака

на прага на старата ви къща.

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??