30.07.2012 г., 11:33 ч.

Не си тръгвай, Любов 

  Поезия » Любовна
555 0 3

НЕ СИ ТРЪГВАЙ, ЛЮБОВ!

 

Ти си тръгваш, Любов, под дъжда

и дори не поглеждаш през рамо.

Под чадъра се леят тъга

и сълзи… Но устата е няма!

 

Ти си тръгваш, Любов. Как боли!

Как изгаря от болка сърцето!

Аз съм сам! Аз съм тъжен! Вали!

Тръгваш ти и разплака небето.

 

Не си тръгвай, Любов! Остани,

че без теб ще пусто и мрачно!

Ти си слънцето в моите дни

и звездите, усмихнати в здрача!

 

Генка Богданова

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??