19.05.2009 г., 22:20 ч.

Не си вземай сбогом с мен 

  Поезия » Любовна
430 0 0

Не си вземай сбогом с мен,
нека за теб да бъда море,
ти за мен да си небе,
страстта между нас да е огнище,
в което закачливо огънче снове.
Не си вземай сбогом с мен и утре е ден.
Ще има слънце, ще има дъжд,
ще ме целунеш още веднъж,
ще бъдеш по-щастлив и по-добре.
Не си вземай сбогом, като птици сме две.
Търси морето, брега, топлината в нощта,
светлината на нощното небе.
Любувахме се на света, на нашия свят,
разделяме се, за да се срещнем
още по-желаещи и нетърпеливи.
Не си вземай сбогом с мен.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??