25.03.2007 г., 2:51 ч.

Не си за мен  

  Поезия
800 0 2
Не си за мен - това го зная!
Не съм за теб - не искам да призная!
Не мога без теб - това ли е края?
Умирам за теб и болката мразя...
Изгарям по теб - докога ще ридая?
Не мога за тебе вечно да мечтая...
Да бягаш от мен, а аз да те желая!
И тогава пак сама в празната стая...
През прозореца гледам....
По звездите гадая...
Това ли е ОБИЧ, или това и е КРАЯ!

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И от двамата зависи!!!
  • Никога една любов няма наистина край
    Дано и твойта няма
    Всичко зависи от теб

    Успехи 6 от мен
Предложения
: ??:??