15.11.2008 г., 13:16 ч.

Не си за мен 

  Поезия » Любовна
695 0 6

Не си за мен

Винаги те виждах в съня си
прекрасен, добър и винаги мил,
а ежедневно те срещах в деня си
различен - такъв не си и бил.

И тайно се молих и надявах
някога да бъдеш човекът за мен,
за всяка своя грешка съжалявах,
а не виждах твоите всеки ден.

Така любовта ни процъфтяваше
за всички, теб, но не за мен.
Всеки ден все по-черен ставаше,
а аз разбрах - не си за мен роден!

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??