18.10.2013 г., 9:48 ч.

Не спирай никога да ме обичаш 

  Поезия » Любовна
1004 1 0

Не спирай никога да ме обичаш
Не спирай никога да ме обичаш,
не смей и за секунда да преставаш,
дори когато нямаш спомен, че ме има
и едно гласче шепти ти за мен,
когато ме целуваш уморено
и иска ти се да избягаш,
когато ме издигаш до небето,
когато най-внезапно ставаш нежен,
когато липсата ти ме приклещва,
разклаща и убива,
когато заспиваш и си ужасно далеч,
само в мислите ми ти си близо,
толкова близо, че с ръце те прегръщам
и единствено с дъх шептя
за тази моя отчаяна обич.
Ти не чуваш или чуваш насън…
все едно е, нали те обичам,
галя лицето ти с длан и си всичко,
не спирай никога да ме обичаш, чу ли,
защото спреш ли, цялата Вселена
ще спре да съществува, ще изчезне
ще бъде студено, безутешно и страшно.
Не спирай никога да ме обичаш…

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??