5.07.2008 г., 20:56 ч.

Не спря да боли 

  Поезия » Любовна
508 0 2
От бурния огън не остана дори и жарта.
От горещата обич няма и следа.
Ти си ме обичал, искал си ме някога, преди.
Но в теб днес няма нищо, а в мен не спира да боли.

От силната тръпка, която беше между нас,
сега няма и спомен, но още спомням си аз.
Помня дори твоите тежки следи,
от които до днес не спря да боли.

Но за теб нищо от мен не остана,
изглежда излишна сега се оказах.
А аз ти дадох всички свои сълзи,
но пак не спря и до днес в мен да боли...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Още една твоя много силна творба!
  • ''Помня дори твоите тежки следи,
    от които до днес не спря да боли.''
    Хареса ми...доста насъбрала се тъга...
Предложения
: ??:??