21.04.2017 г., 14:12 ч.

Не стихвай 

  Поезия
310 1 1

Не стихвай в океан от мечти,
че водата бистра е като сълзи.
Не стихвай в моите очи,
целувай и трепни.

Не стихвай на прага,
дори когато вали.
Почукай на вратата
и остани сломен, дори и да кърви.

Не стихвай като огън,
запази жарта, като пламък.
Не стихвай и за мен се бори,
че старостта е далеч, но се готви...

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??