20.02.2009 г., 21:43 ч.

Не струваш 

  Поезия » Любовна
959 0 2

Колко глупава била съм, чак на себе си се смея.

Как и двете изиграл си! Бил си с мене и със нея...

Колко грешки съм простила

и колко чаши съм изпила...

Каква жена била съм преди да те познавам,

как изглеждам сега, направо онемявам!

Имам сенки под очите,

защото ти ми строви дните.

Какъв тормоз със теб съм преживяла

и всичките си сълзи съм проляла.

Без теб - милиони пъти по-щастлива -

и млада, и свободна, и красива!

Няма да ме видиш сълза за тебе да пророня.

Колко плаках досега - нека ти припомня!

Разбрах, за теб не си заслужава човек да страда.

Живей живота си без мене и нека изгориш във ада!!!

Повдига ми се, като се сетя как ти давах всичко,

а ти не струваш абсолютно нищо!!!

На улицата видиш ли ме, се обръщай,

прави се, че не ме познаваш!

Дори не искам да ме гледаш,

толкова ме отвращаваш!!!

 

 

© Без Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??