17.07.2007 г., 23:59 ч.

НЕ СЪБУЖДАЙ 

  Поезия
731 0 11


Не събуждай утрото, когато няма надежда,
когато бавно угасват всички мечти.
Постой в съня ми, така красиво изглеждаш,
а в очите ти сякаш танцуват звезди.

Покажи ми красивите ласки на лятото,
ароматът на свежест, на морски вълни!
Върни ме там, където е моето "Някога",
когато на тебе кръщавах своите дни.

Не събуждай утрото, когато няма надежда,
когато бавно угасват всички мечти.
Подари ми миг единствен, копнежност.
Не ме събуждай! Моля те! Спри!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??