29.04.2016 г., 0:15 ч.

Не съм добър 

  Поезия
316 0 2

 

Не съм добър

 

Не съм добър човек...

Не винаги не съм добър, но в повечето случаи...

Все пак имах своите добри моменти.

Аз имах!

Веднъж дори имах и любов.

Не станах по-добър,

но любовта стана по-нещастна.

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??