9.04.2008 г., 11:06 ч.

Не съм готова 

  Поезия » Любовна
650 0 5
Не съм готова

От много време съм сама,
а сега се случи нещо,
идва при мен любовта,
но не съм готова да я срещна.

Не съм готова да обичам
и сърцето си да подаря,
не мога с нежни думи да те наричам
и на тебе да се доверя.

Защо, любов, сега пристигаш?
Не виждаш ли, не съм готова?!
... но как сърцето ми пулсира
и чака всяка среща нова.

Не ме лъжи, че щастие си ти,
не искам, но за теб горя,
знам, че от любовта боли,
но как сърцето си да победя?!

Нали се знам, сега ще те прегърна,
не съм готова, но го искам -
една любов сърцето да изтръгне,
една любов до мен да притисна...

Сърцето ми с разума спори,
но сега ще се предам на любовта,
защото, може би, когато съм готова,
ще си е отишла вече тя...

19.07.2006


© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пишеш прекрасно
  • Благодаря ви! Прави сте, най-хубавите неща стават неочаквано!
  • Втурвай се веднага...без страх...
    за да не изпуснеш мига...Хубав стих!
    с обич, Радослава.
  • Щом си узнала, че е любовта,
    значи сърцето ти го е нашепнало!
    И си готова, повярвай ми!
    Предай и се!
  • За хубавите неща трябва време,прекрасните се случват веднага- за това винаги бъди готова за тях!
Предложения
: ??:??