2.08.2015 г., 21:59 ч.

Не съм от твоя свят 

  Поезия » Любовна
596 1 1

Не съм от твоя свят,

за мъничко дойдох,

за час поспрях на твоя праг,

докоснах те и отлетях!

Но нещичко откраднах си за спомен - 

частица от духа ти млад,

една искра и в миг върховен,

танцувах най-лудешкия си танц!

Танцувах в ритъма на страст и грях -

най-безумната наслада,

целунах те за сбогом

с малко страх

и тръгнах си под звуците 

на една забравена балада!!

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??