4.09.2008 г., 8:34 ч.

Не съм те отрекла! 

  Поезия » Любовна
904 0 19

 

Не съм те отрекла!

Вината ти тягостно пада
на капки по мен,
ала аз
все още не съм те отрекла! И моята съвест
гризе твойте устни със страст -
в очите ни пари утеха...


Наздраве, любими!


Изпиваме доза влудяваща обич... на екс
и после се лутаме - трезви,
но още щастливи, захвърлили своята чест,
на нашата орис се плезим.


Не съм ти се врекла!

Но ти във очите кафяви откри
онези любими простори,
превърнах се в нужен за теб наркотик,
а ти - в моя сладка отрова...


Целувай, любими!


На всичко човешко и мъдро напук
аз още във теб се оглеждам,
завръщам се, бягам от теб и оттук,
но всичко при теб ме отвежда...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??