17.05.2018 г., 16:37 ч.

Не съм забавен вече 

  Поезия
448 1 0

Не съм забавен вече, знам това,
превърнах се в прокажен, скучен тип.
Не мога върху себе си да прикова,
вниманието ти дори за кратък миг.
Затова дойде моментът да се спра,
макар че вря отвътре и съм тъй пропит.
Вилнеят мисли - като буря е в ума,
огньове адски пърлят мозъка зарит.
Премина болката, остана шумната тъга
в гърдите да крещи със глас сърдит.
Превърна в разочарование глада
за теб - пред себе си стоя открит.

© Joakim from the grave Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??