7.03.2019 г., 10:49 ч.

Не съм звезда 

  Поезия » Свободен стих
418 0 0

Не съм звезда, но и луна не съм, 
не мога да съм светлина и слънце.
Ти виждаш не това, което съм,
а това, което искаш аз да бъда.

Не съм звезда, нито пък кралица,
не съм жена за тебе, разбери.
Ти искаш да съм твоята лъвица.
Не съм за теб обаче, запомни!

Не съм звезда за теб, а и не искам,
ти си само поредния познат. 
Не се опитвай и да ме притискаш,
аз не съм за теб, и съм инат. 

Не съм звезда, и слънчице не съм,
ти просто си поредният познат. 
Ще съм до тебе само в твоя сън,
а ти не съществуваш в моя свят!

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??