26.06.2008 г., 23:22 ч.

Не така 

  Поезия » Любовна
735 1 0
 

 

           Не така

 

Добре, щом искаш - изгуби ме!

Ала не ме загубвай като непотребна вещ,

като подарък ценен, но излишен,

или отдавна изгоряла свещ.

Добре, щом искаш - изгуби ме!

Щом нужда нямаш повече от мен,

щом жребият е хвърлен, забрави ме,

на предразсъдъците щом оставаш в плен.

Добре, щом искаш - изгуби ме,

ако за теб така е по-добре.

Разбирам те, макар че нарани ме,

а мен едва ли някой ще ме разбере.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??