1.01.2009 г., 21:33 ч.

Не те чета 

  Поезия » Друга
1055 0 11

Не те чета.

Затворена си книга.

На аутодафета горя те.

И ми стига.

 

Не виждам.

Но дали съм сляпа?

Разпръсквам пепелта от теб.

В листата.

 

Не те чета.

Корицата е черна.

А страниците са оловно тежки.

От измама.

 

Не съм била -

не вярната читателка изглежда.

Оставям те във ласки.

От забрава.

© Преследваща северния вятър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??