19.03.2022 г., 9:17 ч.

Не те измести 

  Поезия » Любовна
345 0 0

Не те измести никой от сърцето ми,
В него ти винаги гориш,
Срещаш се вечно в стиховете ми,
Душата таи надежди да се върнеш ти.

Не гледа небето никой с мене,
А лятото лети си и лети,
Но вечна зима е в душата ми,
Не те виждам за миг дори.

Минава година след година,
Сменя се сезон след сезон,
Живота тече си със същата сила,
Не ми дава грам покой.

С останалия въздух ме обгръщаш,
А кръвта ми цялата кипи,
Не те измести никой от сърцето ми,
В което вечно ще си ти.

© Десислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??