10.04.2008 г., 12:32 ч.

Не те ли измислих?! 

  Поезия
742 0 2

 

Искам да крещя, дори да те ударя!

Можех да летя, крилата ми попари.

Имам нужда душата ти в миг да отворя,

вероломно да я претърся, да не спра да говоря!

 

 

 

 

Искам да знам сляп ли беше, кое не усети?

Можех да бъда смел стих от любовни куплети.

Имам нужда от отговор. Не искам да споря!

С един поглед само ината ти да преборя!

 

 

 

 

Искам да бъда мека, любовта ми пак да е чиста!

Можех да бъда импулс, роден от едното нищо.

Имам нужда да спреш да говориш! Само да ме прегърнеш!

С вълшебство да ме докоснеш, назад да ме върнеш!

 

 

 

Тези дни не спирам да пиша, така се лекувам!

Можех да бъда до теб, без друго да чувам.

Имам нужда от време, да спра и помисля!

Премного ли вярвах, не те ли измислих?!

 

 

© Фиона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мерси за комплимента, дойде точно на момента
    Има още, ще ги кача, когато имам време.
  • браво, много истенско , прочетох всчките стихотворения,много са добри, имали още
Предложения
: ??:??