6.05.2009 г., 13:13 ч.

Не те моля 

  Поезия » Любовна
548 0 0

Не те моля
и не ще го сторя,
да ме обичаш повече от себе си дори.
Обичам те, как това сега да скрия.
Обичам те много повече и отпреди.
Сърцето си ще ти отдам,
макар да знам,
че и без него ще оцелееш ти.
Обичам те,
можеш ли така и ти?
Не те моля да ме чуеш,
макар да ми се ще,
само да откриеш,
че в мен тупти и твоето сърце.

 

13.12.06

© Полина Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??