1.07.2009 г., 22:20 ч.

Не те обичам вече 

  Поезия » Любовна
768 1 9

                НЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧЕ

 

Готов си пак

         (за кой ли път ?!)

                      да сипеш своята отрова…

Очакваш пак

          да ти простя

                      и да остана с теб отново…

Не мислиш ли,

           че прекали,

                       че прошките ми край си имат?

Не виждаш как

           ме нарани

                       и ме боли непоносимо…

До днес простих

           безброй неща,

                       но ти във злоба се увлече!          

И в този стих

          ще изкрещя:

-         Върви, не те обичам вече!!!

 

     НЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧЕ!

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??