18.02.2011 г., 20:57 ч.  

Не те търся - защо те намирам… 

  Поезия
641 0 2

Стъпките по пясъка

не отмиват сълзите,

отронени някога.

А времето лекува,

но не забравя.

И аз не прощавам.

И не оставям

болки по чужди

пътеки, които ме

водят към никъде.

Не вървя и по пътища -

гоня стъпки встрани.

Не чуждите -

своите стъпки откривам.

А ти си далечен

във моето близко -

не те търся (привидно) -

защо те намирам…

© Истинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чрез стиха аз споделям част от себе си,благодаря,че го оценихте!
  • Странно,готин стих,а няма никакви коментари,поздрав!
Предложения
: ??:??