8.11.2008 г., 21:23 ч.

Не трябваше това да си ти 

  Поезия » Любовна
587 0 5
Когато те видях за първи път,
усетих, че обичала съм те
и преди;
когато те докоснах,
усетих нещо, което
може би ще ме изпепели;
когато се опарих,
разбрах, че все ще ме боли;
когато свикнах с болката,
разбрах, че не трябваше
това да си ти...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??