Nov 8, 2008, 9:23 PM

Не трябваше това да си ти 

  Poetry » Love
586 0 5
Когато те видях за първи път,
усетих, че обичала съм те
и преди;
когато те докоснах,
усетих нещо, което
може би ще ме изпепели;
когато се опарих,
разбрах, че все ще ме боли;
когато свикнах с болката,
разбрах, че не трябваше
това да си ти...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??