29.04.2007 г., 14:16 ч.

Не тъгувай 

  Поезия
1386 0 10




Не тъгувай ,

когато тъжна и потайна е нощта
и птиците отлитат надалече
Когато капките по есенни листа ,
оставят своята пътека вечна !

Не тъгувай ,

когато слънцето залезе
и докосне те с последните лъчи ,
знай че то отново ще излезе
галейки със нежност твоите очи !

Не тъгувай ,

когато умира звезда
и падайки своя диря оставя
Не тъгувай, тя не е една ,
а още мнозина се раждат !

Не тъгувай ,

когато вярваш във нещо ,
което за теб е цел и мечта
a някой със думи подли , горещи
ти каже че няма смисъл това !

Не тъгувай, защото ти притежаваш ,
неща по скъпи от злато , пари
не тъгувай, защото ти побеждаваш ,
неща по страшни и от ада дори !


Не тъгувай Вергиния !

© Емил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??