8.10.2009 г., 17:59 ч.

Не успях... 

  Поезия » Друга
676 1 5

08.10.2009

 

Още ли си влюбена в него?

Недей да казваш, просто си мълчи.

Дори и само като гледаш,

виждам го в твоите очи...

 

Все още искаш ли да знаеш,

какво в себе си тая?

И как, кажи, да ти призная,

че цялата още от него горя?

 

Как да ти кажа, че снощи

целуваше ме страстно окрилен,

че топлил е студените ми нощи

с тялото си, вплетено в мен...

 

Кажи, приятелко, как да призная,

че искам го силно и иска ме той?

Как да ти кажа, щом зная,

няма да има за тебе покой?

 

Той беше с теб и остави те, зная,

омръзна му – поредната игра.

Аз пред теб (и пред себе си) бях обещала,

„Една постеля с него няма да деля.”

 

На думата си не успях да удържа...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се отъждествявам с лирическата, но все пак благодаря ви за коментарите
  • Има разкаяние...ще има и прошка...Надявам се,Мира...Нека вашето приятелство оцелее, а мъжете...
  • До болка искрено!!
  • Това е то,женското приятелство Поздравления за стиха!
  • Много познато ! Много добро ! Бравоо !!!
Предложения
: ??:??