1.11.2014 г., 22:58 ч.

Не всичко е пари на този свят 

  Поезия » Любовна
694 0 3

Не всичко е пари на този свят

 и не материалното е ценно,

но душевно щом си ти богат,

това е нещо скъпоценно.

 

Щом имаш здраве, близки, щастие, любов,

 знай много си получил, недей да тъжиш

 и при всеки изгрев, залез нов,

за тях на Господ не забравяй да благодариш!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??