7.01.2008 г., 21:40 ч.

Не вярвай 

  Поезия
469 0 1

Не вярвай

Не вярвай, че нощите са студени,
не вярвай, че от любовта боли,
когато с теб сме разделени,
аз съм до теб в мислите си.


А за целувките ми, щом копнееш,
по вятъра ще ти изпращам много,
а щом ти е студено, ще се сгрееш
с всяка снимка, с всеки спомен.


Мисли за мен и ме търси,
макар да знаеш, че ме няма,
моето име си повтаряй ти
и силно вярвай - ще сме двама!


Прегръщай моите писма,
сякаш, че прегръщаш мене,
не вярвай, че има самота,
до мен бъди по всяко време.


Не вярвай, че в любовта има закони,
че е грешно обич да се пие,
всеки може да я забрани, прогони,
но не може никога да я убие.


Дори далеч от мене да си ти,
няма сила такава на Земята,
която може да ни забрани,
да сме заедно в мислите, в сърцата.


За любовта бори се и не се предавай,
искай ме, за мен мисли,
каквото и да чуеш - не вярвай,
обичай силно и ще се спасиш!


23.08.2006

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??