5.10.2007 г., 0:17 ч.

не вярвам в чудеса 

  Поезия
603 0 0
Какво кара сърцето ми да спира?
Кое чувство душата ми раздира?
Заслушвам се в тишината,
оглеждам се, но не намирам светлината.
Нея просто я няма,
а животът се оказа една бездънна яма!
Дали виновница е любовта,
или просто се получи така,
да стоя да чакам в пропастта
някой да ми подаде ръка,
макар да знам, че няма да се случи това,
защото не вярвам в чудеса!!!

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??