Не във бяло, а във черно трябва да съм аз сега,
на моята идеална сватба липсва само любовта.
Душата ми е сива, сив за мене е света.
Искам с теб да съм щастлива, с теб до края на света.
Дори да ме мога с теб да съм щастлива, винаги ще те обичам, знай това.
Вечна ще е любовта, дори в смъртта.
© Нона Маринова Всички права запазени