Feb 7, 2010, 12:15 PM

Не във бяло 

  Poetry » Love
890 0 2

Не във бяло, а във черно трябва да съм аз сега,

на моята идеална сватба липсва само любовта.

Душата ми е сива, сив за мене е света.

Искам с теб да съм щастлива, с теб до края на света.

Дори да ме мога с теб да съм щастлива, винаги ще те обичам, знай това.

Вечна ще е любовта, дори в смъртта.

© Нона Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно,но и много силно! Не се отчайвай,любовта ще те навести и ще захвърлиш черната рокля зад гърба си! Успех!
  • !!!
    ПОЗДРАВИ!
Random works
: ??:??