22.01.2017 г., 17:23 ч.  

Не забравяй 

  Поезия » Философска
426 0 4

Не забравяй

 

Не забравяй от къде си тръгнал ти,

твоите близки, твоите приятели добри!

Не се възгордявай, не вири глава,

защото не винаги си бил както си сега.

Това което постигна не е само от теб,

а благодарение и на хората до теб!

Не ги забравяй, не се възгордявай,

бъди до тях, не ги забравяй, а ги уважавай!

По-бързо се стига от върха до дъното,

отколкото от дъното до върха, не забравяй това!

Помисли върху тази поука една,

уважавай и обичай хората така,

че да са до теб и когато не си на върха!

Бъди един от тях! Както някога!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Да бъде пътят ни обсипан от любов към нас самите и хората , които за до нас
  • Благодарение ти Веси!Много си добра!
  • Съгласна съм с теб, Вальо - не бива да забравяме от къде сме тръгнали. Само че, май по-бързо се стига от върха до дъното, а не обратното Поздрави!
Предложения
: ??:??