6.04.2011 г., 19:36 ч.

Не забравяй 

  Поезия » Любовна
676 1 1

 

Не забравяй

 

Не забравяй за мен,
когато вече ме имаш.
Тъй дълго крихме любовта.
Сега, когато всяка нощ
до мен заспиваш,
не забравяй всичко, ей така.

Не загърбвай откраднатите нощи,
в които горяхме от страст.
Аз помня, не съм ги забравила още
и те целувам със същата онази... страст.

Благодарна съм, че те имам до себе си.
Все тъй силна е в мен любовта.
Нека я запазим тъй силна завинаги,
завинаги в нашите сърца!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??