В очите ти дълбоки аз се давя,
че паднах вече в твоя плен,
не ще ги никога забравя
и ти недей забравя мен!
Косите ти обичам аз да галя,
щастлива съм, че си до мен,
в сърцето ти аз огън ще разпаля,
тъй както го разпали в мен!
Ръцете ти обичам да усещам -
във тебе има сранен ген,
да ме обичаш аз ще те науча,
тъй както ти научи мен!
© Наталия Всички права запазени